Interactieve training Pontbuiten en omgeving

Promo materiaal dat is gehanteerd voor de training in Pontbuiten en omgeving

 

TIENERZW UNFPA A3poster 2013.indd                                                        TIENERZW UNFPA A5 2013.indd

Duidelijke boodschappen die in de posters zijn verwerkt         

 

P1010341 (Copy)

Training op een van de scholen op Pontbuiten

De trainingen op de scholen op Pontbuiten en omgeving zijn afgerond. De schoolleiders hebben positief gereageerd en hebben laten weten dat graag een regelmatige training kunnen krijgen op hun school. Ook de vraag als leerkkrachten kunnen worden getraind is meegenomen voor vervolg projecten.

 

Voorkom Tienerzwangerschap

Het project ” voorkom tienerzwangerschap”  is ontwikkeld door ProHealth en gefinancierd door UNFPA, waarbij jongeren van het GLO onderwijs middels een interactieve training worden geinformeerd over het voorkomen van tienerzwangerschap en hiv\aids. In de maand oktober zullen de trainingen worden aangeboden op scholen die gelegen zijn in de wijk Pontbuiten. Voor de start van de schoolvakantie zijn de scholen benaderd met de vraag als zij  aan dit project willen participeren. Allen hebben positeif gereageerd, deze scholen zijn:

 1. Thaborschool
 2. O.S. Pontbuiten
 3. Gaineschool
 4. Pandit Sheoratanschool
 5. Veritas school
 6. Alexander Sweet school
 7. O.S. Livorno 2
 8. Moreaschool
 9.  O.S. Santopolder
 10. O.S. Magentapolder
 11. Clarkeschool
 12. Ephraimszegen
 13. Pnielschool

In de 2e week van oktober zullen de scholen worden bezocht voor een intake gesprek en een nadere kennismaking. Veder zal het trainingsmateriaal worden ontwikkeld. De planning is dat de trainingen in de 3e en 4e week zullen worden verzorgd.